😍

Att vakna upp bredvid den hĂ€r glada killen... BĂ€sta! 




Alfons första midsommarafton

Vi spenderade dagen pĂ„ solsidan. Farmor & farfar hade dragit ivĂ€g pĂ„ husbilssemester. Maria, Marcus & lilla bebisen i magen kom och umgicks med oss hela dagen. Vi tog dagen som den kom, vĂ€ldigt lugnt och skönt! Sillunch, kaffe & glass, grillade, pavlova-mumsade och doppade gurka och chips i dipp. Sofia & Coffi kom förbi pĂ„ kvĂ€llen ocksĂ„ :) 

Alfons var vaken hela dagen. Han sov sammanlagt ca 1,5 timme, vilket han i vanliga fall brukar sova sammanhĂ€ngande 3-4 gĂ„nger om dagen! 

Vi sa hej dÄ och godnatt och gick och la oss för att natta Alfons. Han var helt slut efter dagen sÄ han slocknade pÄ en gÄng, innan gÀsterna knappt hunnit fÄtt pÄ sig skorna. DÄ hade vi provat natta nÄgra gÄnger under kvÀllen, men lugn och ro var precis vad grabben behövde.

Älskade grabb. Det var en mycket bra första midsommarafton ❀



Glad midsommar 🌾




Par i kungar

Jag Ă€r sĂ„ himla lycklig över att fĂ„ krypa ner och sova med de hĂ€r fina killarna ❀


15 juni. 2014-2015.

Idag, för exakt ett Ă„r sedan, fick vi veta att vi skulle ha barn. Allt var sĂ„ himla overkligt. Skulle vi? Ha barn?? 

Man trodde knappt att det var sant. 

NĂ€r andra testet ocksĂ„ visade positivt började man tĂ€nka en hel del, men man trodde fortfarande inte att testet stĂ€mde. 

Alla symptom för att jag var gravid fanns dĂ€r, men inte förrĂ€n vi fick se vĂ„r kille pĂ„ ultraljudet (15 veckor senare) insĂ„g vi bĂ„da tvĂ„ att... Vi ska ha barn! Jag var faktiskt gravid! Det vĂ€xte ett barn dĂ€r inne! 

Och sen fick vi kĂ€nna pĂ„ sparkarna. Det var ocksĂ„ en grej som bara gjorde (iallafall) mig sĂ€krare pĂ„ att det faktiskt Ă€r en parvel dĂ€r inne. 

Det tog ett bra tag innan man faktiskt kunde tro det, trots att man kĂ€nde det i hela kroppen. Lustigt. 

Och nu ligger vi hĂ€r, ett Ă„r senare. Verkligare Ă€n nĂ„gonsin. VĂ„r fina pojke. Vem kunde tro det för 366 dagar sedan!? 

Vem kunde tro att det skulle bli sĂ„hĂ€r bra? 




Min ananas.

En alldeles perfekt sommarkvĂ€ll. 

Grilla hos Alfons farmor och farfar och ta en lĂ„ngsam promenad hem i bara tröja. Skön kvĂ€ll, och syrenerna som luktar alldeles underbart. Den bĂ€sta tiden Ă€r nu! 

Alfons vĂ€grade vagnen pĂ„ hemvĂ€gen dock, sĂ„ han fick mysa i mammans famn hela vĂ€gen. 

Nu han han precis somnat efter en slurk. Mys ❀ 

Nu Ă€r det lĂ€tt att mĂ„! 



Älskade barn

Efter tvĂ„ sena kvĂ€llar med skrik och stĂ„nk frĂ„n en övertrött kille sĂ„ kĂ€ndes det bra att grabben somnade i pappans famn medans jag duschade varmt pĂ„ mina stela axlar. Det gick att lĂ€gga ner honom i sĂ€ngen och han somnade nyss om efter en slurk tutte. Mys. 

Idag har jag varit sĂ„ stel och haft konstant huvudvĂ€rk, sĂ„ en sĂ„n hĂ€r kvĂ€ll behövde verkligen den hĂ€r mamman för att hĂ€mta lite energi. 

Imorgon ska vi ta en lĂ„ng promenad och gosa hela dagen, min kiwi & jag ❀




Första vaccinet!

Idag fick mini sina första vaccinsprutor. Det var inte kul, varken för honom eller hans mamma. NĂ€r han grĂ„tit klart klagade han bra lĂ€nge pĂ„ barnskötaren som stuckit honom, haha. 

Än sĂ„ lĂ€nge har han mest sovit sen vi kom hem frĂ„n BVC. Jag förestĂ€ller mig hur kvĂ€llen blir gnĂ€llig och febrig frĂ„n herrn. En kvĂ€ll med massa mys. Kanske titta pĂ„ en film i sĂ€ngen och bara mystutta, sĂ„dĂ€r som Alfons helst gör. 

Vi fĂ„r se. 





3 mÄnader.

Idag blir Alfons 3 mĂ„nader gammal. 
Det var alltsÄ 3 mÄnader som jag fick se honom för första gÄngen. Min fina kille!

Idag tog vi en morgonpromenad till Maria. Man kunde gĂ„ i bara tröjan nĂ€r klockan var 9 imorse och dessutom var jag alldeles svettig nĂ€r jag kom upp pĂ„ harnĂ€s. Skönt att solen Ă€ntligen vĂ€rmer! 

Uppe hos Maria hjĂ€lpte vi (= kollade pĂ„) sofia att baka en tĂ„rta. Sen Ă„t vi pannkakor. Gott. Och Alfons skötte sig exemplariskt hela tiden. Älskade lillkille! 


Idag ringde jag BVC eftersom vi inte fĂ„tt nĂ„gon tid för 3-mĂ„naders spruta Ă€n. Det visade sig att hon hade glömt oss, och gav oss en tid imorgon fm. SĂ„ imorgon ska han fĂ„ sputa, stackarn! Inte roligt :( Jag blir alldeles yr bara jag tĂ€nker pĂ„ nĂ„lar och sprutor, men det Ă€r ju för en bra sak och det kommer bli bra! Men vi stĂ€llde in fredagsplanerna och förbereder oss pĂ„ en febrig och gnĂ€llig kille imorgon kvĂ€ll. ❀





Idag blir Alfons 13 veckor

Nu nĂ€r Alfons lĂ€rt sig snurra Ă„t alla hĂ„ll ligger han aldrig dĂ€r man la ner honom lĂ€ngre 😊


Imorgon ska Jag ringa BVC och höra om dom glömt bort oss. Vi var dĂ€r för över en mĂ„nad sen och skulle fĂ„ en tid pĂ„ posten lagom till Alfons skulle bli 3 mĂ„nader. Det blir han imorgon. 3 mĂ„nader imorgon. 

Helt otroligt đŸ˜Šâ€ïž

❀

Jag har firat mitt livs första mors dag. Dagen firades med min mamma och hennes mamma. 



RSS 2.0