Igår började skolan...

... och halv elva var jag på plats. På de här två dagarna har jag varit i skolan i samanlagt unefär en och en halv timme. Det känns som waste of time att ens åka dit. Men men.

Dagen har varit
Långsam. Hade dock sovmorgon till halv elva idag med (Hjärta schema!) och på bussen lyssnade jag bara på långsam, men bra musik!

 Några av dagens godingar är
Gabriella Climi - Sweet about me
Coldplay - Violet hill
OneRepublic - stop and stare
Och såklart, Joan Armstrong - The weakness in me

Annars är  Juno's soundtrack pärlor! Jag sitter här och diggar på Youtube.
Riktigt bra!

Suck... Inget vettigt att skriva idag.
Jag känner mig inge vidare vettig idag.
Får se senare om min man kommer ihåg mig idag då!
(idag, idag, idag!)

Puss på lugn musik & puss på mitt nya schema!

Sista lovdagarna...

... har varit underbara med massa trevligheter!

när jag skrev mitt senaste inlägg skulle jag precis åka ut med båt, till sollen med några vänner - vilket var helmysigt!
Vi kom dit och satte upp tälten, kollade runt på ön och så. Senare gillade vi på våra medtagna engångsgrillar! (Bekvämt, jag vet! Men vi gjorde faktiskt en riktig brasa sen! Vilken vi grillade marsmallows på!)
Senare satt vi runt våran eld, spelade gitarr, sjöng och bara hade allmänt mysigt! Jag älskar sådana stunder i livet - lugn! (Vilket man inte kan tro när man träffar mig, för jag beskriver mig själv som en farfylld tös!)

Helgen var stockholm, stockholm, stockholm...
Lördagen började redan 6:20 - tidigt, tell me about it! Jag är verkligen inte van vid tidiga mornar...
Klockan 8:00 satt jag på bussen påväg till stockholm med Lovisa & Sofia! Excited!
11:00 - 20:30 sprang vi runt på stan - 11 timmar! Aj mina ben & fötter! Köpte dock inget den dagen, men Lasse Lindh hade lovat befinna sig i Kungsträdgården 16:00 och jag skulle såklart befinna mig där då, jag med! Vi kom 10 minuter tidigare (15:50) och såg mycket tidigt att han ej var där (tältet var inte det största om man säger så. Mysigt var det!) Iallafall, när tjejen som står framför oss går ser jag på en gång vem som stått framför - Lasse Lindh! Galet glad vart jag, och mitt hjärta slog hårt och snabbt (om inte kunde men faktiskt se det slå uppe i halsgropen!) Helt galet att man kan bli så glad över att se en människa. När han går förbi och kollar på mig (jag menar, riktigt kollar på mig - en sån där blick att man går och kollar samtidigt, och man förtsätter kolla fast man har gått förbi, och man själv ser det hela i slowmotion-) En sån blick fick jag och någonstans sprack det!

Har du någonsin varit så glad att du har gråtit?
Jag har. När jag fick den där blicken av Lasse! (han sa faktiskt Hej också!)

Jag fick faktiskt mer den där eftermiddagen. Sign på armen (yeah, fjortis!), kort på honom, kort på honom&mig ("kom och sätt dig här brevid mig, Lasse!"), kraaaam och så fick jag chans att säga att han är såå bra!


Dagen har varit
Tung. efter att i fredags sprungt upp & ner i trappor i 2 timmar och efter en lördag på stan i 11 timmar, var jag väldigt trött och seg i kroppen idag. Trots det hittade jag (enligt mig) fina kläder ändå! Riktigt glad vart jag när jag såg att pappa lagt in 1500:- på mitt kort! Han är den snällaste jag vet!

Imorgon börjar jag skolan och det ska bli såå skönt att komma in i gama vanor och "regelbundhet" igen! Och så får jag ju träffa klassen igen! : )

Puss på Lasse Lindh och puss på Kampsång!

En helg kvar!

En helg kvar av hela sommarlovet! Helt galet! Dock gör jag något vettigt av den - En "sista" rolig grej på sommarlovet.
Avslutningen! Jag och två vänner - Lovisa & Sofia åker till Stockholm, till The Voice! Galet bra! Dessutom kommer Jasmine, Josephine, Lisa & Tette också vara där. Jag hoppas på en grymt bra avslutning på sommaren (vilket jag kommer få, för att jag ska "träffa" Lasse Lindh!!!)! 

Igår (känns som förregår) åkte vi ut till Sollen (en ö i Väsman). Helt okej, och helt mys! Sitta och småfrysa vid en lägereld med människor man tycker så mycket om och med Mannen som spelar gitarr. Dricka lite öl och äta gott kött ute på en ö - och det är bara vi där! (dock var det två väldigt trevliga farbröder där ute på ön med oss, som kom och sjöng tillsammans med oss. Det gjorde dock ingenting - bara mysigt!) 

Dagen har varit 
Seg, men ändå har jag fått saker gjort. När jag kom hem från ön och båt turen (runt 11:30) hade reklamfarbrorn varit och lämnat reklam och det vara bara att sätta igång med sorterandet. 
I veckobrevet hade han skrivit något i stil med "reklam får ENDAST delas ut på söndagar, om inget annat är bestämt". Fick en liten klump i magen när jag läste det. Kändes som om det var skrivet till mig (delat ut på lördagar). Och idag är det fredag - men det känns inte som om det spelar någon större roll. De får ju reklamen och det är väl huvudsaken?

Ja, jag delade som kanske inte sagt ut reklamen idag också. Ett Stort tack till mamma som hjälper mig att dela ut. Hon ska få hälfen av pengarna, det har lovat henne.
Annars idag har jag tvättat, packat min väska, ätit kebab med pappa medan vi kollat på Jönssonligan.

Det har varit en lugn kväll med bara mig och pappa.
"Jag" har hittat en bra sida (blev tipsad av Sofia faktiskt) där man kan se favoritfilmen/tv-serien om och om igen - utan att ladda ner - helt gratis dessutom! Så nu ska jag titta på Juno (lite av favoritfilmen) och sedan sova!
Min dag ska börja tidigt imorgon. Halv-sju-tidigt!

Så, godnatt på er !
Puss på myskväll & puss på morgondagen.

"Sommar-måsten"

Såhär till sommaren finns det grejer som man bara mååste göra! Till exempel vända på dygnet, klappa en ko, göra utflykter, bada på minst 5 olika platser, grilla, tälta & åka båt (, sen får vi inte glömma bort att palla äpplen, men det blir till sensommaren det)!

De tre sista grejerna (grilla, tälta & åka båt - inte palla äpplen)  ska utföras ikväll/inatt.
Trots att vädret inte är lika ljust och glad som jag, hoppas jag, och tror att det kommer bli trevligt ikväll.
Samla "Gänget" en sista gång innan skolan börjar igen, och alla återgår till det tråkiga, instängda normala.

Dagen har varit
Kort. Den skulle ha börjar halv 10, men jag vaknade två timmar senare av telefonen som ringde. Hittills har jag hunnit med en blöt cykeltur ner till stan, hem till mamma och tillbaka hit till pappa. Jag kan nästan lova att det rann flera floder från mitt hår och mina kläder när jag äntligen kom hem igen. 

Men nu sitter jag här (i torra kläder) och väntar på samtal från min man. Han är i Västerås och ska ringa påväg hem.
Nej, nu ska jag inte sitta här längre. Nej, jag borde packa varma kläder, sockor och mössor till ikväll!

Och på måndag börjar skolan. Trots att jag vill att lover ska vara längre så är jag ändå lite förväntansfull inför måndag. Ska bli roligt att få träffa alla igen.

Puss på kvällens planer, och puss på BF - ni är speciella, men bra! :)

En ny kamrat

Kanske ett konstigt namn på första inlägg, men jag skaffade denna blogg för inte så länge sen faktiskt men undrade alldeles efter Varför?
Nu, med mina nya kamrat LG E510 kan jag blogga vart jag vill - få "inspiration" från någon annanstans än i ett hörn på mitt rum eller i en trapphall omringad i bokhyllor och papper. Det känns dock som om jag bara svamlat hittills (vilket jag är bra på, dock).


Jag ska börja min blogg med att berätta att sommarlovet lider mot sitt slut (för den som inte märkt det, menar jag) och jag har inte gjort hälfen av allt jag har velat göra. För att sammanfatta sommarlovet har jag bara tänkt på sola och hur jag ska få minst 300kr i slutet av varje månad. Waste of time, I know - kan bara inte inse att jag börjar bli beroende av pengar. "Skaffa ett jobb då!" skulle flera ha sagt, men vad? Det finns verkligen inget jobb här för mig.
Vad vill jag bli? Vad vill jag göra av mitt liv?

När jag var liten ville jag bli pizzabagare men den drömmen dog ut ganska snabbt.
Nudå? Jag har verkligen ingen aning! Börjar få lite smått panik.

Dagen har varit
För det mesta lugn. Den började bra brevid min Kenny och fortsatte bra när jag äntligen kom iväg till gymmet! Var ett tag sen nu känner jag - men snart börjar skolan och kan då äntligen planera och köra regelbundet igen.

Annars idag har jag bara umgåtts med Lovisa och Jasmine.
Har som vanligt lekt med Lovisas Nikon och jag har som vanligt blivit tokig i den och önskat att jag haft en systemkamera jag med.

Nog skrivet för idag känner jag - Har setat i sängen och kutat med ryggen och det känns nu mot natten kan jag lova!
Dock sitter jag här själv nu och jag önskar att min man kunde sitta här brevid och klinga på sin gitarr. Men men, jag får försöka somna utan honom inatt. Puss på Dig min stjärna!

Och puss på min nya


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0