I will make it!

Och plötsligt har jag jättemycket att göra!
Städa, tvätta, stryka. Plugga! Det är inte många uppgifter, men stora!
Jag börjar få lite smått panik över alla utgifter som denna termin kommer att bjuda på, därför satt jag nyss och skrev en budget - hoppas att jag kan vara såhär klok varje månad! Det är ett måste om jag ska få ihop detta!

Träning: Fungerar jättebra! Oroar mig lite för hur det ska gå när jag är på praktik i Malung... Har kokat ihop ett eget core-pass, men vill ju göra mer! Får bli promenader! Men när ska jag hinna göra klart allt!? Galen.

Planering planering! För när praktiken och lovet är över är det hårkörning på både det ena och det andra. Skolan och träningen. I will make it!

Fick ju min dos av fredagsmys i helgen också. Glad tjej!
Just nu har jag mer att tänka på - men det gör inget, för jag vill det!
Jag vill tänka på Dig. (Kom på mig själv alldeles nyss sitta med världens fånigaste smil)
Jag kan inte hjälpa det!

Simple things that make my heart go

Det måste vara alla endorfiner!

Första praktikveckan är snart avklarad. Började 8:30 imorse och gick där ifrån runt 18:30.
Blir många timmar på en vecka, därför har jag och min handledare bestämt att jag är ledig på fredag. Ska bli riktigt skönt. Som jag sa till min klasskompis idag, när vi mötts vid en skola för lite lunch: När det är vanliga skolveckor och helgen anlänt tänker man "åh, vad skönt med helg." När man är ute på praktik tänker man "ÄNTLIGEN HELG! FY VAD SKÖNT!" Det spelar nästan ingen roll vart man är, man blir lika trött ändå.

Med mitt "schema" kommer jag inte ha tid med så mycket annat än praktiken, träning och pratikuppgifterna! När ska jag hinna träffa mina underbara vänner? Det får bli på helgerna. Fast inte nu till helgen, för då ska jag träffa mitt fredagsmys! Det har blivit en vana - and I suuuure can get use to this!

Nu tror jag att jag äntligen fått ett hum om vad jag vill gå på för pass på gymet! De har så många och jag vill gå på flera av dem flera gången om dagen. Men man får prioritera! Men som det ser ut nu så blir det gymbesök fem gånger i veckan! Låter tufft och det kan det vara ibland, men roligt är det! Och jag känner att jag får ut någonting av det. Meningsfull fritid, som min lärare tjatat om i dessa gymnasieår! Fysiskt, psykiskt och socialt.

Glad är jag - Det måste vara alla endorfiner!


when everybody knows.
when everybody's dobidodidoo.

Fjärilarna är tillbaka.

Jag har en bra känsla med vart det här är påväg!
Det är alltid varmt (och för min del lite generande) att höra hur fin man är, eller att "du är bra som du är".
eller... "Jag gillar dig"Ett tappert försök att ta en bild på mig och voffsingen

Fjärilarna är tillbaka.


Allt det andra lade jag bakom mig...

Nu börjar det hända saker igen ang. gymmet och träning. Glad blir jag! Jag är totaltaggad på de nya passen och tänker faktiskt boka in flera stycken i veckan! bodypump, combat, step, core & spinning! Helt galet!

Skolan är ganska lugn för tillfället. Gjorde ett prov idag, så har en sak mindre att tänka på. Nästa vecka går klassen ut på praktik i fem veckor, sen lov vilket betyder att jag inte kommer träffa klasskompisarna förrens om sex veckor, vilket är lite småcrazy! Sista terminen i skolan nu. Den kommer springa bort lika fort som vi när vi snart springer ut ur skolan, upp på lastbilsflaken och skriker fy fan vad vi är bra! Dagens sanning: Jag kommer sakna min klass något så otroligt! Vart tar bvi vägen sen? En bra fråga...

Jag har en känsla. En känsla som jag tror att jag har känt förut. Något liknande i alla fall. Det här är något nytt, allt det andra lade jag bakom mig. Det här känns bra. Jag tror faktiskt att jag vill...


I need someone who's good
and someone who's nice
Someone who's true
I need someone like you

Hallelujah, my newfound lover

Haha - Jag borde inte ha blogg!

Enligt bloggen händer det inget alls i min värld!
Eller så är det just det, det gör! Bara att jag inte sitter uppkopplad till internet och berättar om varje liten detalj utan faktiskt är någon annan stans och gör det!

haha - Jag borde inte ha blogg : )

Anyway, har inte mycket på hjärtat i denna stund.
Vill tipsa om knasbra soundtrack - where the wild things are
Så sjukt sköna melodier! Rekommenderas. Glad blir man!
Filmen var väl inte så mycket att hurra för kanske - sällskapet var garanterat bättre!


Skolan börjar imorgon - sista terminen!
Och jag sitter här och undrar om jag verkligen kommer orka ta mig upp imorgonbitti! Borde kanske gå och sova? Det är hög tid att börja fundera på det nu.

Haha, måste bara nämna min syster - som har mitt lösenord till min spotify. (Det är sällan jag sitter vid datorn och inte har spotify brummande i mina öron) och när min syster loggar in och trycker play pausas min låt. När jag sedan trycker play igen pausas låten hemma hos henne. Komiskt - vi kan sitta och "tävla" om vem som får lyssna på musik! Brukar oftast vara hon som vinner! :p

Ursäkta för smörjan.
Nu ska jag vara tyst och faktiskt gå och lägga mig!

Godnatt!

gravity is letting go on me tonight


RSS 2.0