Det här med att fatta ett så, egentligen enkelt, beslut ..?

Nu har jag bokat tid för klippning och färning av mitt hår. Jag vet att jag vill göra något annorlunda färgmässigt, men har inte bestämt mig riktigt än HUR...

Om jag vill helfärga i min naturliga hårfärg med några ljusa slingor för en levande effekt... Eller om jag vill färga ombre, mer eller mindre.


Det här med att visa omtanke.

Söndag. Min första söndag som 22-åring.
Igår fyllde jag år. Det firades med för mycket fika tillsammans med familj & vänner.
 
Det är så lustigt det här med facebook... Apropå!
Människor som man knappt hälsar på när man möter dem på stan, skriver och önskar en härlig födelsedag. Det värmer dock mitt nu 22-åriga hjärta, men vad hände med vykort..? Ett vykort får man bara av dem som bryr sig tillräckligt för att veta vilken adress man bor på. Kräver inte att mina vänner ska börja skivka vykort nu, men ni måste ju hålla med om att det känns mer personligt och omtänktsamt när man mottager ett kort, som personen skickat dagen innan, än att få ett grattis på facebook - när facebook skickat en händelse/påminnelse om att det är min födelsedag idag..? "Skicka en hälsning"
 
Jag ska nog börja skicka vykort till mina vänner när de fyller år.
Det ska bli mitt sätt att visa omtanke, redan några dagar innan bemärkelsedagen.
Planera. Jag visste innan facebook påminde mig, liksom.
 
Nåväl,
jag hade i alla fall en mycket fin födelsedag med mycket fina människor runt omkring mig hela dagen. Jag är så tacksam, och nästan lite bortskämd, för alla fina som ville vara med och fira mig.
 
Idag skämmer jag bort min pojkvän med nybäddad säng och färdig mat på bordet, när han kommer hem från en arbetsdag. Idag serveras det lövbiff i gräddsås, kokta potatisar & morötter, steka kantareller (köpta faktiskt...) och gelé. Resten av kvällen spenderas med älsklingen, i soffan, med te och film. Höstmys. Älsklingsmys.
 
 
 
 

Nöjd

Igår åkte jag och Robban till Västerås och shoppade inför "Andebergs" bröllop. Blev en fin kostym till Robert. Skor till mig & IKEA-prylar till oss. :)

Ska tillbaka på måndag och hämta Robbans kostymbyxor, så då blir det IKEA igen för den där köksbänken som var slut på lagret. :)


Söndagsmys

Jag har sovit alldeles för länge inatt. Vaknade 8:30 imorse, men så värt att somna om och sova liiite för länge när man somnar i armarna på min mys.

Efter att ha druckit lite kaffe promenerade jag ner till gymmet för lite pump i armar/överkroppen. Skönt!

Har kommit på att den här hösten ska bli en mysig höst. Te, tända ljus, handarbete, soppor & riktigt svettiga träningspass!

Har provat förra höstens byxor...
Enough said... Inte kul. Känner mig klumpig och bara i vägen för mig själv. Är inte heller lika smidig. Därför ska det bli lite ordning på saker och ting.

Så det så!

Nu ska jag ta en lång, varm dusch. Sen blir det lite soffhäng innan jag ska åka och handla. Får jag bestämma så blir det filmmys med min Robert ikväll. Kanske lite popcorn. Och te. Mys.


RSS 2.0