Tisdag morgon. Mör. Go.

Av någon anledning hamnar jag alltid här när jag är motiverad. Jag läste igenom de senaste inläggen igår och allt man kunde läsa om var hur jag tänkte ta tag i träningen igen. Så därför tänker jag inte skriva om min pepp och motivation denna gång, utan bara fortsätta där jag slutade sist.
 
Den här vinter (måste) jag ha haft D-vitaminbrist! Immunförsvaret har varit i botten och jag har lätt blivit förkyld - förkylningar som aldrig har velat ge sig och humöret har verkligen varit svänigt. Jag har känt mig konstant trött också. Vitaminbrist i kombination med stress... Nej, så rolig har inte den här vintern varit. Jag känner att den har gjort sitt! 
 
Jag har kommit på att jag ska spara den negativa energin av stress och frustration, som bl.a. jobbet ibland kan erbjuda, och springa av mig den i spåret. Alla onödiga tankar ska bara rinna av mig då, hade jag tänkt. Löpning är väldigt effektivt mot stress, var det någon som sa... Jag tänkte ge det ett försök i alla fall.
 
Just nu då...
Just nu sitter jag och dricker kaffe och småfryser i vardagsrummet. Jag börjar jobba kl. 11 så ett styrketräningspass hade jag tänkt mig innan det. Mina ben är alldeles möra efter gårdagens slit på spåret, men det känns bra att ha tagit upp löpträningen igen. Den känns... Effektiv! Därför kan det bli fokus på core och armar idag.De behövs tightas till!
 
 
 

RSS 2.0