God natt!

När jag lyckats natta Alfons utan att amma honom, vagga honom eller ge honom napp... Den otroliga lättnaden går inte att beskriva - det tänds ett hopp inom mig! Det finns faktiskt andra sätt att natta honom på! 

Bara för några timmar sedan så var jag så trött på amning - speciellt att det är det enda sättet han kommer till ro på, och somnar. Jag var så trött på att han vaknade var 30:e minut och bara kunde somna om ifall man slängde åt honom ett bröst. 

Det har ju blivit lite tokigt på det viset, att jag "lärt" honom att sova efter amning. Det tokiga är ju att han bara somnar efter amning också.... Undantag är bilturer och promenad i vagnen, då kan han somna. Och några enstaka gånger i råbbans famn. Annars så är det bara bröstet som söver honom. 

Så när man lyckats få honom att somna utan bröstet så är det en liten vinst! 

Just nu ligger han i sin säng (som är ihopskjuten med vår) och sover efter ett x antal strykningar över hans rygg. 

God natt

Från bilturen tidigare idag. Man blir trött av att spatsera i Falu stad och fika i Torsång. Han sa inte ett ljud på hela resan, utan satt och var så lugn i sin vagn hela tiden. Vår duktiga kille ❤️

Sömnplaner

Jag har läst inledningen och de två följande kapitel. Det här känns som vår räddning när det kommer till sömn. 

Den här mamman har redan ett för skört hjärta efter för mycket skrik från Alfons första tid i livet. Skrik-metoden är inget för mig! Usch. 

Enligt flera testpersoner i boken så funkar Pantley's metod somna utan gråt. Ska bli så spännande!Hej å hå

Andra passet på vecka 1. 

Fortfarande laddad.

Idag joggade jag liiiite snabbare på intervallerna. Tänk vad lite gör mycket. Idag var jag mer utmattad än sist. Kan ha något att göra med att det var varmare idag också. Kanske. 

Jag insåg att det är första november 10 veckor framåt. Kul om jag lyckas hålla detta uppe. Höst, sömnbrist och förkylningar kan bli mitt hinder. Får bli många apelsiner! Snart är det ju satsumas-tider, då är det lätt att få i sig c-vitaminer!

Iallafall...

Pass 2 av 30 avklarade! 

Skönt!

Vecka 1. pass 1.

Idag började jag mitt 10-veckors träningsprogram. Om 10 veckor ska jag kunna springa 1 mil. Det är så himla spännande ifall jag klarar det! Det känns som att det kan finnas några hinder på vägen. Sömn, bland annat... 

De fyra första veckorna är det väldigt lugna pass, för att vänja kroppen vid träningen, att inte gå ut för hårt och skada sig. 

Upplägget är 10 veckor, 3 pass i veckan varpå bålstyrka är medräknat i ett av de tre. 

Idag gick det jättebra! Jag behöver nog programmet, för annars hade jag joggat på mer idag, för när jag var klar så kände jag att jag hade mer energi kvar, mer att ge. Det är bäst att börja easy. Det var ju trots allt över 1 år sedan jag tränade sist! Och det märks! Jag kände mig så himla svag i axlar och rygg, och det kändes som att allt guppade i takt med stegen. Det kan bara bli bättre!


Taggad! 

Du är det finaste jag vet. Du är det dyraste i världen! ❤️

Du är min ledstjärna och vän.
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor,
mina ögon, mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.
Lördagsnatt

Imorgon är det en vecka sen Robert åkte till Prag. Som det ser ut så kommer han hem imorgon och då får jag äntligen krama och pussa på honom igen! 

Veckan har gått fort! Innan han åkte funderade jag på hur det skulle gå att vara helt själv med Alfons, dag och natt. Så här med facit i handen så hade jag ingenting att oroa mig för. Dagarna har gått så fort och Alfons är glad mest hela tiden. Dessutom har jag fått hjälp/avlastning av både Alfons farmor och mormor. Himla bra att dom finns! 

Min lilla solstråle ❤️
Nytt till Alfons växa-låda

Höstnytt till Alfons.

Hur fina är inte dessa mönster?

Jag gillar Lindex!
RSS 2.0