Mysfis

Alltså, det här morgonhumöret! 

😍


Att den här grabben dessutom låter oss sova till kl9 på morgonen... 

Love. 

Brorsorna

Idag fick vi träffa Lilla M. Söta Lilla M. 

Alfons blev jättestor bebis, bara på någon sekund! Han min bebis varit liten?! Fina killarna! De kommer mer eller mindre bli två bröder :)Måndag.Idag är det andra veckan som Robert har semester. Jag tycker att det är skönt att han är hemma på dagarna med oss. Vi unnar oss sovmornar, kaffe och lugna förmiddagar. Turas om att hålla och roa vår lilla kille. Jag kan plocka i lugn och ro, hela dagarna om jag vill! Duscha på morgonen, dra mig lite längre i sängen medan Robert byter blöja. Spela sodoku på toan. A ni fattar... Allt sånt där man innan tog för givet. 

Jag älskar att vara hemma med Alfons, ni får inte tro något annat. Men ett toalettbesök eller en kopp kaffe i godan ro är liksom inte alltid så självklart med en liten som blir rädd av att lämnas ensam, eller som brukar vakna precis när kaffet är upphällt och redo att avnjutas. 

Idag ville Robert åka cross, så jag och Alfons tog en promenad hem till min mamma. Mys. Påväg hem ville han såklart inte ligga ner, och bära pojken med bara en hand (medan den andra handen skjuter på en tom barnvagn) är inte aktuellt än. Det enda som höll grabben nöjd var att bulla upp honom i en sittande position. Sen vi kom hem har vi bara myst, ätit och rapat. Han somnade nyss här bredvid mig, mätt och nöjd. Det är en himla fin kille vi har. Kan inte sluta titta! 

Någon gång lär jag ju slita mig. Ev tvätt hänger inte sig själv... 

Bygger boet

nu står äntligen Alfons säng på plats.
 
Jag, syrran och Elias var till IKEA och inhandlade madrass, täcke och sängkläder. Så nu har jag tvättat och bäddat. 
 
Vem skulle inte vilja krypa ner och somna här liksom..?
 
nu står den som sagt på plats,
sen får vi se när lilleman kan tänka sig somna här.
 
så länge vi ammar får han jättegärna ligga och gosa, snarka och snusa bredvid mig.
det mysigaste som finns! 
 

❤️
<3Man hör och läser om så mycket hemskt som människor, barn och familjer går igenom...

Du har funnits här hos oss i snart 5 månader, men det känns som du funnits här så mycket mer än så. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan dig. Jag skulle aldrig kunna leva utan dig nu. 

Mina älsklingar

Dom här två alltså. 

Jag gör vad som helst för er. 
Allt för dig.


Råkade visst matcha våra kläder här på kvällskvisten. 

Här hade vi klätt på oss och precis fått en körning till Falun. Bara släcka grillen och lämna potatisgratängen hemma. 

Nu är vi hemma. 

Grabben skrek sig svettig hela vägen till Borlänge, där fick jag lov att stanna och pussa, krama och gosa ner näsan i bebis hud och lova honom att han aldrig ska få skrika så förtvivlat, så länge igen. Hur många gånger kan ett mammahjärta gå sönder? Av ren kärlek. Det är tur att grabben inte är långsint, för direkt när leendet kommer fram känns allt förlåtet. Hjärtat blir helt igen. Alltid så när grabben är nöjd och glad. Då är jag nöjd och glad. 

Allt för min lilla älskling. Kärleken till sitt barn är tammetusan den största av all kärlek. Jag visste inte att man kunde älska på den här nivån förut... 

Allt för dig. Livet på en pinne
Fyra.

Idag blir grabben 4 månader. 

Det firades med en sked gröt. Det verkade uppskattas 😊 Den senaste veckan har Alfons intresserats för vad vi äter, vad det är för färgglatt på våra tallrikar. Igår ryckte han åt sig hela jordgubbsskålen, så han fick en liten mosad bit jordgubbe. Det var gott! Mums. 

Jag hoppas killen blir matglad och att övergången från amning till mat blir smidig. Det är ju min pojk så han borde älska mat 😉 Han är ju redan glupsk...


Igår var jag på jakt efter isformar, men varken rusta, Jysk eller Ica hade några..? Jag lär nog lämna kommunen om jag ska få tag i nån. Tanken var att koka, mosa & mixa ihop lite olika smakprover till lilleman och förvara i frysen. Vi var till BVC i veckan och fick en "broschyr" om att introducera mat till bebisar. I den fanns också massa recept. Perfekt! Jag har ju alltid sagt att jag vill göra egen mat till mina barn, så så får det bli! Så jag skulle fått tag i några frysformar så jag kunde göra några "storkok". 

Ha en bra helg
Och grattis Alfons på fyra månaders-dagen! 🎈 


Bus med Jajja ❤️

💗

Jag kan aldrig titta mig mätt på min lilla kille. Han är så fin. Just nu ligger han och sover och snusar sådär härligt. Jag bara njuter. 


RSS 2.0