😍

Att vakna upp bredvid den här glada killen... Bästa! 
Alfons första midsommarafton

Vi spenderade dagen på solsidan. Farmor & farfar hade dragit iväg på husbilssemester. Maria, Marcus & lilla bebisen i magen kom och umgicks med oss hela dagen. Vi tog dagen som den kom, väldigt lugnt och skönt! Sillunch, kaffe & glass, grillade, pavlova-mumsade och doppade gurka och chips i dipp. Sofia & Coffi kom förbi på kvällen också :) 

Alfons var vaken hela dagen. Han sov sammanlagt ca 1,5 timme, vilket han i vanliga fall brukar sova sammanhängande 3-4 gånger om dagen! 

Vi sa hej då och godnatt och gick och la oss för att natta Alfons. Han var helt slut efter dagen så han slocknade på en gång, innan gästerna knappt hunnit fått på sig skorna. Då hade vi provat natta några gånger under kvällen, men lugn och ro var precis vad grabben behövde.

Älskade grabb. Det var en mycket bra första midsommarafton ❤️Glad midsommar 🌸
Par i kungar

Jag är så himla lycklig över att få krypa ner och sova med de här fina killarna ❤️


15 juni. 2014-2015.

Idag, för exakt ett år sedan, fick vi veta att vi skulle ha barn. Allt var så himla overkligt. Skulle vi? Ha barn?? 

Man trodde knappt att det var sant. 

När andra testet också visade positivt började man tänka en hel del, men man trodde fortfarande inte att testet stämde. 

Alla symptom för att jag var gravid fanns där, men inte förrän vi fick se vår kille på ultraljudet (15 veckor senare) insåg vi båda två att... Vi ska ha barn! Jag var faktiskt gravid! Det växte ett barn där inne! 

Och sen fick vi känna på sparkarna. Det var också en grej som bara gjorde (iallafall) mig säkrare på att det faktiskt är en parvel där inne. 

Det tog ett bra tag innan man faktiskt kunde tro det, trots att man kände det i hela kroppen. Lustigt. 

Och nu ligger vi här, ett år senare. Verkligare än någonsin. Vår fina pojke. Vem kunde tro det för 366 dagar sedan!? 

Vem kunde tro att det skulle bli såhär bra? 
Min ananas.

En alldeles perfekt sommarkväll. 

Grilla hos Alfons farmor och farfar och ta en långsam promenad hem i bara tröja. Skön kväll, och syrenerna som luktar alldeles underbart. Den bästa tiden är nu! 

Alfons vägrade vagnen på hemvägen dock, så han fick mysa i mammans famn hela vägen. 

Nu han han precis somnat efter en slurk. Mys ❤️ 

Nu är det lätt att må! Älskade barn

Efter två sena kvällar med skrik och stånk från en övertrött kille så kändes det bra att grabben somnade i pappans famn medans jag duschade varmt på mina stela axlar. Det gick att lägga ner honom i sängen och han somnade nyss om efter en slurk tutte. Mys. 

Idag har jag varit så stel och haft konstant huvudvärk, så en sån här kväll behövde verkligen den här mamman för att hämta lite energi. 

Imorgon ska vi ta en lång promenad och gosa hela dagen, min kiwi & jag ❤️
Första vaccinet!

Idag fick mini sina första vaccinsprutor. Det var inte kul, varken för honom eller hans mamma. När han gråtit klart klagade han bra länge på barnskötaren som stuckit honom, haha. 

Än så länge har han mest sovit sen vi kom hem från BVC. Jag föreställer mig hur kvällen blir gnällig och febrig från herrn. En kväll med massa mys. Kanske titta på en film i sängen och bara mystutta, sådär som Alfons helst gör. 

Vi får se. 

3 månader.

Idag blir Alfons 3 månader gammal. 
Det var alltså 3 månader som jag fick se honom för första gången. Min fina kille!

Idag tog vi en morgonpromenad till Maria. Man kunde gå i bara tröjan när klockan var 9 imorse och dessutom var jag alldeles svettig när jag kom upp på harnäs. Skönt att solen äntligen värmer! 

Uppe hos Maria hjälpte vi (= kollade på) sofia att baka en tårta. Sen åt vi pannkakor. Gott. Och Alfons skötte sig exemplariskt hela tiden. Älskade lillkille! 


Idag ringde jag BVC eftersom vi inte fått någon tid för 3-månaders spruta än. Det visade sig att hon hade glömt oss, och gav oss en tid imorgon fm. Så imorgon ska han få sputa, stackarn! Inte roligt :( Jag blir alldeles yr bara jag tänker på nålar och sprutor, men det är ju för en bra sak och det kommer bli bra! Men vi ställde in fredagsplanerna och förbereder oss på en febrig och gnällig kille imorgon kväll. ❤️

Idag blir Alfons 13 veckor

Nu när Alfons lärt sig snurra åt alla håll ligger han aldrig där man la ner honom längre 😊


Imorgon ska Jag ringa BVC och höra om dom glömt bort oss. Vi var där för över en månad sen och skulle få en tid på posten lagom till Alfons skulle bli 3 månader. Det blir han imorgon. 3 månader imorgon. 

Helt otroligt 😊❤️

❤️

Jag har firat mitt livs första mors dag. Dagen firades med min mamma och hennes mamma. RSS 2.0