Mammig och så

Mitt hjärta svämmar över 😍😍😍


Han är så himla fin!!! 

Just nu ligger han och sover. Förhoppningsvis för natten. 

Dagarna ser ut som så: han vaknar och är jätteglad och pratar högt. Sen är det bära barn som gäller... Senaste veckan har han varit i ett väldigt behov av närhet och tröst. Han kan krypa iväg några sekunder och pilla på någonting men kommer snabbt på sig själv, kryper till mig i full fart och ska upp i famnen. Om jag inte plockar upp honom bums (om jag håller en varm kaffekopp i handen eller tex sitter på toaletten) blir han supergnällig för att sedan brista ut i gråt. 

Jag har förstått att det är en fas/period de går igenom. De börjar bli självständiga små individer och börjar upptäcka den stora läskiga världen. Tur att mammas famn alltid finns nära. Är både jag och Robert hemma så duger sällan Robban. Något annat som inte duger: min rygg! Huj vad svag man har blivit! Och det märks att man fått bära den lilla killen flera dagar i rad nu. Jag känner mig alldeles krokig! 

Imorgon ska vi till BVC så då får vi veta hur tung o lång han är :) Längesedan vi var där sist. Det här med att ena dagen amma och andra dagen inte

Kunde inte hjälpa att småle lite när jag fick syn på min BH, som låg sådär skönt avslängt mitt på bordet, med iläggen kvar och allt. 1. Observera att det inte finns något spänne på bandet - alltså att det inte är någon amnings-BH. Alfons och jag har kommit så pass långt att det finns tillfälle att ha vanliga bh's på sig! Nice.

2. Det är en sprillans ny BH eftersom jag fått lov att kasta alla jag ägde pre-graviditet & amning... 

3. Ni förstår inte hur skönt det kommer vara den dagen jag slipper använda ilägg.

4. Ni förstår inte hur konstigt det är att längta till en tid utan amning när man samtidigt vet att man kommer sakna det! 

Just nu äter Alfons frukost, mat, kvällsmat och mellanmål samtidigt som vi ammar lite då och då. För 8 månader sedan trodde jag att vi skulle ha slutat med amningen redan, men just nu känns det bra. Just nu vill jag inte sluta. Just nu får jag fortfarande ha amnings-BH lite då och då. Just nu får jag fortfarande oroa mig ifall jag glömt iläggen. Just nu känns det bra att vi iallafall är en bit på väg. 

RSS 2.0