1 juni

Igår var det en riktig sommardag! Klarblå himmel och sol hela dagen! Jag och Alfons åkte upp till Maria och Melker och gick promenad, fick lunch och kaffe, barnen somnade samtidigt i vagnen efter maten så vi mammor fick sitta i varsin solstol på altanen i lugn och ro. Så himla nice! 

Idag var det lika varmt! Luften har stått still och jag har blivit svettig och klibbig av minsta rörelse... Idag åkte jag och Alfons hem till min farmor o farfar och umgicks med dom. Vi blev bjudna på ugnsstekt regnbåge, kaffe o kakor o hemmagjord saft. När vi kom hem fick Alfons kvällsmat och ett svalkande bad. Han har också svettats mycket idag! Innan vällingen fick han alvedon mot tandsprickningen så jag hoppas han sover bättre inatt. Nu är klockan snart 21 och han har slutat böka runt för kvällen. Nu får/kan/SKA jag äta lite kvällsmat. Jag hör hur Råbban åker in på gården i crossbussen i detta nu, så det verkar som om jag får sällskap. 😊 
Ont och så

Nattningarna och nätterna har känts långa, utdragna & bökiga de senaste veckorna... Från att ha gått o lagt sig 19 och somnat så nöjt efter en flaska välling, till att böka och springa upp ur sängen och inte somna förrän 21-22. Jag tänkte att det var tänder på g. Han vaknar på nätterna också och böka runt i nån timme eller två, ibland har han skrikit rakt ut. 

Men inga tänder syntes till...

Förrän idag! Lyckan och lättnaden som uppstod när jag hittade två nya tänder! Nu har man fått svar på varför han betett sig som han gjort. 
En kindtand på var sida är det som tränger sig igenom tandköttet just nu, stackarn. Och svettigt och varmt på det. 

Det är inte lätt när man är liten & inte kan tala om vart det gör ont eller vad som är fel. RSS 2.0