Sommarkänslan.

HERREGUD vad skönt att det regnar! Äntligen får ögonen vila lite från allergin. 😌 

Jag & Alfons har hållt oss inne idag. Lekt, lagat mat och vilat. På eftermiddagen åkte vi och pantade burkar och köpte kvällsmat: tacos. 

Påvägen hem passerade vi ett stort häggträd i full blom. Jag kunde inte motstå frestelsen och fantiserade om en välkomnande hall som doftar hägg. Vi fick med oss några grenar hem som nu är det första man ser när man kommer innanför dörren. 
Chokladbollens dag

När Affe lärde sig mata mamma, så har mellis-tiden effektiviserats. 

Idag bjuder han på chokladbollar, som han varit med och bakat
☀️☀️☀️

Vilka härliga dagar det har varit! 
Härliga för att:
- min syster och hennes son var här i helgen och hälsade på. Det blev grillning, chips och dipp och massa bus såklart. 

- det har varit så soligt och varmt! Riktig sommarvärme! Vi har ätit glass och cyklat hem på kvällen i bara t-shirt! 

- jag har jobbat med dreamteam och jag har skrattat och sålt/hinkat kaffe. Hur bra låter inte det? 

Det har varit mindre härligt för att:

- Så fort det blir varmt ute så blir det bastu i vårt penthouse! Man blir svettig av att bara sitta stilla i soffan! Och så ska man försöka somna på det!? 

- den här jäkla allergin... Det sa bara poff! Så förhoppningsvis står det inte på förrän det har gått över.. Men usch vad jobbigt det är när man snorar och ögonen kliar 😫 Värst är det på kvällarna... 

Idag gick jag och Alfons runt och strosade i vanlig ordning (eftersom det inte går att vara inne!). Vi gick förbi ett hav av vitsippor så jag kunde inte motstå frestelsen att kasta ner Alfons där och ta några kort. Alfons var inte helt med på noterna och undrade varför han skulle sitta där, så han fick snabbt komma upp i vagnen igen. Men några fina bilder hann jag ta. 😊 


Nu ska jag sova. Vi får se hur mycket vi får sova inatt. Alfons skrek och förde ett himla liv så natten som var va inge kul... Däremot gav han mig en sovmorgon till kl 10, så det var svårt att vara långsint 😉 Och gott humör hade han när han vaknade också. 


Affe har tagit på sig sina solglasögon själv 😍 


GOD NATT

Vår måndag. ⛅️

Idag har jag och Alfons storhandlat mat. Efter det åkte vi upp på Lyviksberget och tittade i affärerna. Alfons var så nöjd över att få gå själv. På vägen hem Tvärslocknade han. Jag ropade och sjöng högt för att han skulle hålla sig vaken den korta biten hem, men han var så trött! Så idag fick det bli en tupplur innan lunch.

Jag kunde tom. bära upp honom utan att han somnade, så jag kunde packa upp all mat i godan ro och tillaga min lunch och äta den ifred. 

Jag hade köpt ett alldeles nygräddat surdegsbröd så det fick bli macka med avokadoröra och tonfisk till lunch. Och en skål jordgubbar med mjölk. Mums! 

När Alfons vaknade fick han också äta lite mat. Sen har vi tagit det lugnt. Vikt in tvätten, diskat lite och lekt en hel del. När Råbban kom hem gick vi till lekparken innan det var dags för pyjamas och välling. Han somnade så fort flaskan var tom. 

Vi har ätit lax och kollat på Biggest Loser, så nu ska vi göra Alfons sällskap i sovrummet. God natt 😴 


Påväg till ICA


Dagens lunch
Alfons i lekparken

Vill ha ork och pengar !

Jag har inredningskli i fingrarna! Men plånboken säger något annat... 

Jag skulle vilja riva ut all textil och pynt och bara "börja om", byta ut och köpa nytt och fräscht! Jag har fått dille på mattor! Den här är en favorit, och en dag ska jag ha den 😊 


RSS 2.0