<3

It's little things that only I know
those are the things that make you mine

Onsdag. Vilodag.

Idag är det vilodag, både från träning & jobb :)

Varit ut på morgon pw nu, så nu blir det en dusch, sen en lång mysfrukost med R som är hemma på rast.

Skönt!
GOD morgon !


Tisdagstrött

Imorse började jag 7. Det finns då fördelar med att bo 1 minut från jobbet, speciellt de mornar när man är supertrött! Jag sov så länge jag kunde och gick sen direkt ner till jobbet. Det har gått bra att jobba i övrigt. Segheten kom väl mot eftermiddagen och det blev, även idag, en tupplur på soffan. Vaknade ofrivilligt och seg. Dags för kvällsmat. Flygande Jacob, som blev den äckligaste jag någonsin gjort. Jag skyller allt på chilisåsen.

Ytterligare en stund soffhäng med en kopp kaffe (dagens första kopp!). 19:30 & dags för cx worx, nya releasen. Jag gillade det nya passet! :) Kan ha något att gör med att det knappt var någon planka med & ingen sidoplanka överhuvudtaget. 40 minuter cardio på det. Nöjd.

Kom nyss hem. Är sådär seg att jag knappt kommit in i duschen än. Huvudvärk. Trött. Blir dusch och säng. Jag är ledig imorgon så jag ser fram emot en efterlängtad sovmorgon!

En vanlig dag dricker jag minst 3 koppar kaffe. Nu när jag har problem med halsbränna är kaffet ett måste att trappa ner på! Är det därför jag har sån huvudvärk idag..? En veckas kur med halsbränna-tabletter & jag hoppas att det ska ge sig. Saknar morgonkaffet redan...


Årets första måndag

Idag har jag varit SÅ trött. La mig tidigt igår kväll & var uppe imorse och gick en PW. Sov på lunchen på jobbet och i soffan när jag kom hem. Nu har jag lagat mat och ätit. Ska få i mig lite koffein så man vaknar till och bege sig till gymet snart. Smälta maten lite först.

I morse la jag upp min träning för hela januari - man lär passa på när motivationen är på topp! :)


Gott nytt år!

Dag 3 på 2014 och årets första träningspass är avklarat.

Nytt år var det här. Mycket folk på gymmet! Såklart.
Tänkte ut ett bra nyårslöfte medan jag lyfte skrotet tidigare idag:

Jag ska sluta belöna mig med mat.

2014 ska bli ett bra år. Ett bra träningsår. Är ni med?


RSS 2.0