Bitter.

Nu ska jag göra en sak klar här... Det här med att få veta att ens nära vänner ska få barn och förlovar sig VIA sociala medier... INTE OKEJ!

Det gör det ÄNNU MER INTE OKEJ (om möjligt) att publicera en sån stor livshändelse när man själv klagat över hur någon annan gjort så. Hyckleri.

Det känns bättre att skriva med stora bokstäver. Så. Nu känns det bättre.

God natt.


Life gets better

Sånt där som man längtat till under hela vintern och våren;
Sitta på en veranda. Dricka vin. Grilla. Kunna gå ute utan tröja. Allt är bra. Livet är lätt.

I helgen är jag ledig. Och det är sommarvarmt ute. Och jag får tillbringa den med människor som gör att jag skrattar högt och rakt ut. Älskar såna kvällar. Igår var vi till det Berglundska residenset och grillade. Ikväll blir det familjen Lindblom-Landström. Fram tills dess blir det en tur på inlines o salladslunch ute i solen!


Känslan av att vara komplett.

Den finaste killen jag vet. Den muppigaste och den absolut största skojaren jag känner. Min. Och jag kunde inte vara lyckligare.


6 veckor kvar till Midsommar!

När hjärtat sitter i halsgropen och svetten rinner längst tinningarna, då vet man att man lever. En tung "löptur" efter morgon-cx på gymmet. Det var tunga ben och spänd core som jag, till största delen faktiskt gick fram. Men jag är nöjd ändå. Nöjd att jag tog mig till spåret i alla fall. Den bästa träningen är ju den som blir av!

Nu blir det lite protein och en dusch, sen blir det lunch hos kompis. Ännu senare är det möte med jobbet.

Simma lugnt!

RSS 2.0