Känna bra när det känns i magen!

Allt blir ju inte alltid som man tänkt sig.

Blev inge elljusspår igår.
Nej, istället blev det lite intervallträning (som jag skrev) till gymmet. Pumpa lite muskler i lugn och ro - Jag gillar när det är lite folk! Och så har de möblerat om. Shize - hur länge sen var det jag var där egentigen!? Haha, vad kass jag kände mig när jag sprang upp och ner för trapporna för att hitta rätt maskiner. Kände mig verkligen som en "nybörjare", någon som inte hittar - som en turist i Stockholm!

Påtal om Stockholm så åkte mamma och B dit imorse och lämnade mig och Motlaz hemma. Hon väckte mig alldeles innan de åkte kl. 9. Hade tänkt att jag skulle klä på mig och ta en morgonpromenad - innan frukost! Men soffan såg mycket mer lockande ut!

Halv 1 vaknade jag av att Pappa ringde.
Värmde lite mat och klädde på mig - sen var det bara till att koppla hunden och knyta på sig skorna.
Vi tog våran vanliga långpromenads vända.
Intervaller även idag - jogga varannan låt. Sen har jag ett ställe, mellan två klippor, som jag gör några utfallssteg. I vintras gjorde jag 50 st dit och sedan 50 st till påväg hem. Känner mig lite kass när jag trappat ner till 25 + 25. Men men, man lär ju börja någonstans!

När jag kom hem gjorde jag mina arm- & magövningar som vanligt. Känns bra när det känns i magen! (haha, fin formulering, men ni fattar vad jag menar)

Nu ringde min vän - som varit i London - och hon är påväg hit!
Dags att skriva något fyndigt slut igen.

Får bli ett citat från en låt jag hörde (under tiden jag joggade).

"She said she'll run, until her feets don't touch the ground
And as the waves carry me out, keep listening"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0