Huset på Rosen

Nu börjar det hända grejer! 
 
Köket börjar äntligen ta form i huset. De sista skåpen skall skruvas på plats och ugn, fläkt och spishäll skall installeras inom kort. Alla skåp och lådor är ihopskruvade och väntar bara på att få komma på sin rätta plats. Man kan se helheten och det kommer bli SÅ fint! Valet av kakel är också gjort, och det blir ett helt vanligt vitt 10x20 kakel, dock ej fasat och istället för blankt kakel kommer det bli matt, med en vit fog. Nu börjar jag smått se och söka efter inredningsdetaljer istället för gipsskivor, grundfärg och slip-papper. Det är verkligen ett bevis på att vi snart är klara med grovjobbet, och att vi snart kan börja dekorera och bo in det. 
 
Hallen står klar, och likaså sovrummen. Vardagsrummet är också så gott som klart. Där fattas bara några taklister.Där har jag inte kunnat hålla mig och har redan köpt på mig en del inredning. Så roligt! TILL EXEMPEL beställde jag nyss en ny soffgrupp... En jättefin serie med en böjd 4-sits soffa med tillhörande fåtölj och fotpall, i grå klädsel. Den kommer göra sig så fin i vårt hem. 
 
Lägenheten är dessutom uppsagd och vi kommer inte bo här efter april! Förstår ni?! Jag behöver inte spendera en enda sommar till i den här lägenheten! Det är helt fantastiskt! Istället för att svettas här uppe i vårt penthouse, utan balkong, knappt kunna öppna fönstrerna och inte ha tillgång till någon uteplats... Så kommer jag istället bara kunna öppna upp en dörr och ta ett kliv ut direkt i gräset. Kan sitta och mysa på min veranda, eller dricka en kopp kaffe i förmiddagssolen på entrétrappen på framsidan av huset. Ahhh... Jag riktigt njuter av den tanken. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0